Preventie

Iedereen wilt voorkomen dat er op (of door) het werk lichamelijke, cognitieve of psychische klachten ontstaan, al dan niet erger worden.

Bedrijven streven daarom naar een gezond, verantwoord en duurzaam klimaat. Gezond personeel leidt tevens tot een gezonde onderneming. Wij kunnen u en/of het bedrijf hierbij ondersteunen.

Wij ondersteunen u en/of het bedrijf in de weg naar een gezond, verantwoord en duurzaam klimaat, waarin risico's op het ontwikkelen van klachten gereduceerd worden.

Werkplekcheck

Bij een werkplekcheck wordt de medewerker geïnstrueerd om een gezonde manier van werken i.r.t. de werkomgeving te kunnen realiseren.

Lifestyle-traject

Om ziekte te voorkomen is het vitaal houden van medewerkers essentieel. Het kan nodig zijn om medewerkers extra ondersteuning te bieden om ziekte en uitval te voorkomen.

Toegankelijkheidstoetsing

De toegankelijkheid van de minder valide personen in de wereld, laat ver te wensen over. Bent u benieuwd waar u staat qua toegankelijkheid van uw bedrijf, praktijk of locatie?

Workshops & Voorlichtingen

 Een bedrijf (werkgever) is (mede)verantwoordelijk voor de gezondheid van het personeel. Wij bieden verscheidene voorlichtingen en workshops gericht op een gezond, duurzaam, ergonomisch en verantwoord klimaat.