Toegankelijkheidstoets 

De toegankelijkheid van de minder valide personen in de wereld, laat ver te wensen over. Het komt regelmatig voor dat de hellingbaan gevaarlijk of te steil is. Een gebouw is daardoor alleen bereikbaar via een trap of een te krappe gang. Dit is helaas zeer onvriendelijk voor uw bezoekers met een lichamelijke beperking. 

 
Mijn Ergo inventariseert, rapporteert, adviseert en ondersteunt u bij het nemen van realistische en efficiënte maatregelen die adequate toegankelijkheid realiseren zodat alle bezoekers en gasten zich welkom én veilig voelen.

Wat kunt u verwachten?
  • Praktische aanwijzingen
  • Toetsing op criteria
  • Deskundig advies 
  • Verbetermogelijkheden
  • Nazorg

De toetsing

Tijdens het bedrijfsbezoek van uw gebouw of pand controleren wij de toegankelijkheid voor de personen met een handicap en personen die minder mobiel zijn, zoals mensen in een rolstoel of mensen die met rollator lopen. Een adviseur van Mijn Ergo zal tijdens het bezoek de locatie toetsen aan de hand van diverse toegankelijkheidscriteria. Vervolgens ontvangt u een pasklare adviesrapportage met de bevindingen, de conclusie en praktische verbeteradviezen. Door middel van deze rapportage weet u exact in hoeverre uw locatie voldoet aan de toegankelijkheidscriteria en welke verbeterpunten er eventueel nog zijn.

U ontvangt op basis van het soort locatie, de grootte en de voorzieningen een persoonlijk en vrijblijvend aanbod met prijsopgave voor een toetsing

Vraag een vrijblijvende offerte aan